Systemtech bliver en del af Cegal

Azure SQL, MS SQL Server, Nyheder, Oracle

Systemtech bliver en del af Cegal 

Cegal Danmark A/S køber 100% af aktierne i det danske Microsoft selskab Systemtech A/S og udvider dermed sin portefølje på det danske marked yderligere. Opkøbet vil gøre os endnu bedre i stand til at levere omfattende IT-løsninger til nuværende såvel som nye kunder i et stadig mere komplekst teknologilandskab.

Cegal Danmark er Oracle eksperter, der tilbyder kunder i både den private og offentlige sektor god stabil og performanceoptimeret IT. De er specialiseret i databaser, Oracle og Oracle Cloud. På det danske kontor hos Cegal, sidder der i dag ca. 20 ansatte og de har base i Søborg. Du kan læse mere om Cegal her: https://www.cegal.com/da/

”Med øget digitalisering og en kraftig vækst i vores kunders datamængder, oplever jeg et ønske, i at kunne arbejde effektivt med data, og især efterspørgslen efter at kunne kombinere flere teknologier er stigende. Ved at blive en del af Cegal, der på mange områder matcher Systemtech i værdier og kundetyper, så ser jeg en stor mulighed for at kombinere vores specialiserede ekspertise på Microsoft-dataplatformen med Cegals bredde på andre platforme såsom Oracle. Dermed bliver vi nu en endnu mere komplet udbyder af specialiserede databasetjenester”, siger administrerende direktør for Systemtech A/S, Bjarne ”Rasser” Rasmussen

Et godt match, der styrker tilbuddet til vores kunder
Systemtech og Cegal er et godt match. Vi deler de samme værdier og har fokus på høj kundetilfredshed hos vores kunder. Cegal er i dag en vigtig teknologileverandør på Nordisk plan inden for alle gængse databaser og cloud løsninger. Dermed er de mange virksomheders foretrukne samarbejdspartner omkring overvågning, integration og udvikling. Der sker en eksplosion af data, hvilket også gør at antallet af databaseteknologier øges hos kunderne og disse bliver endnu mere kritiske.

”Med Systemtech ombord kan vi nu tilbyde kunder i hele Danmark et lokalt “datatatilbud” ud over Oracle og Open Source, nu også Microsoft både med sikker 24/7 overvågning, drift af forretningskritiske data og banebrydende ekspertise omkring, hvordan man faktisk sikrer den rigtige adgang til data og migrering til cloud” siger Managing Director for Cegal Danmark A/S, Christian Skytt.

I tillæg kan vi tilbyde at være tættere på kunderne og potentielle medarbejdere og dermed skabe mere nærhed i form af kontorer i både Skanderborg og København.

Opkøbet er gennemført primo september, og forretningen bliver en integreret del af Cegal-brandet i løbet af 2022/2023.Aftalens værdi er konfidentiel parterne imellem.

 Cegal har foretaget følgende opkøb i de sidste 3 år:

 

Læs hvad Computerworld skriver om sagen ->

Læs mere om vores ydelser indenfor SQL databaser her ->

Cegal og Systemtech

– et udvalg af Systemtech medarbejderne og til venstre Christian Skytt, CEO Cegal Danmark A/S.

 

Dorte Møller Systemtech

Dorte Møller

CCO / Kommerciel Chef

Er du i en lignende situation?

Sidder du og tænker, I står foran en lignende udfordring, så tøv ikke med at tage kontakt til Dorte for en uforpligtende indledende snak.