SQL SPECIALISTER

Vi er SQL Server mekanikeren, der kan få dine SQL Servere til at virke bedre. Det har vi gjort for mange andre kunder i over 20 år.

Skal vi ringe dig op?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring op
Samtykke til kommunkation og opbevaring af data. Læs mere her. *

SPECIALE I SQL

Vi kan få jeres Microsoft SQL Server til at køre bedre

Oplever du, at dit ERP system eller andet forretningskritisk system har udfordringer med performance? At enkelte brugere klager over ”gummitaster”? At du ikke kunne få genskabt seneste backup?

Netop det er kernen i Systemtech og det vi igennem årene har hjulpet masser af kunder med. Vi har en hel pallette af services der har til formål at sikre proaktivitet og gnidningsfri optimeret drift.

Har vi ikke arbejdet sammen tidligere, vil vi især anbefale dig at kigge nærmere på vores MS SQL analyse, det hurtigt kan sættes i værk, så du kender dit udgangspunkt og sundhedstilstanden af jeres databaser.

MS SQL

Med en SQL database får du mulighed for at arbejde intelligent og professionelt med virksomhedens data. Danmarks mest udbredt database løsning Microsoft SQL – dagligt kaldet MS SQL.

Vi hjælper dig med

 • etablering af ny database
 • opgradering af de eksisterende
 • migrering og sammenlægninger
 • og ikke mindst sikkerhed, fejlfinding og performanceoptimering.

”Glæden ved at høre en kraftfuld motor spinne. At vide at den er fintunet og optimeret til fart og driftssikkerhed. Ligheden mellem en Microsoft SQL Server og en lækker racerbil. “

– Bjarne ”Rasser” Rasmussen
Direktør Systemtech, SQL Specialist og tidligere racerkører

Vores SQL kompetencer
Z

SQL licensbesparelser

 Vi har hjulpet kunder med millionbesparelser

Z

SQL optimeringer

Vi har forbedret ydeevnen og tidsoptimeret kundernes forretning

Z

SQL analyse

Vi har fundet forbedringer, der har øget stabiliteten i driftsmiljøer

Z

SQL Drift

Vi giver vores kunder ro i maven ved at sikre den bedste drift.

Z

SQL migration

 Vi har migreret SQL miljøer til nyeste versioner

Z

SQL Azure

Lad os hjælpe dig ind i det hybride SQL miljø

Z

Undervisning

Vi deler gerne ud af vores erfaring med en brugertilpasset undervisning

Andet

Vi kan hjælpe med alt indenfor SQL. Kontakt os nu.

SQL Analyse

Som SQL-specialister har vi i mange år lavet mange SQL Analyser. Alt afhængigt af valgte analysepakke (link) kan de hurtigt give dig svar på spørgsmål som:

 • Et overordnet sundhedstjek: Er min database sløj, syg eller i topform?
 • Er diskene reelt sat op, så vi får optimal udnyttelse af dem?
 • Er databasens integritet optimal? Er det muligt for os at indlæse en backup ved behov, eller har vi falsk tryghed?
 • Er vores data sunde eller korrupte?
 • Er der et uudnyttet potentiale i at optimere hastighed og responstid?
 • Kan der spottes potentielle flaskehalse?
 • Kan vi være mere proaktive i at holde databasen sund og velfungerende?
 • Hvordan med sikkerheden – er databasen FOR åben?
 • Hvordan har systemet kørt i en given periode?
 • Mulighed for sporingsværktøj

Tjek her om du har behov for
Basis – Standard eller Premium

Case: SQL FEJLSØGNING

SQL licensbesparelser

Det er ikke atypisk, at der er penge at spare på dine licenser fra Microsoft. Måden SQL serveren er bygget på er afgørende og derudover ændres licensvilkårene løbende. Vi har sparet andre kunder for op til flere hundrede tusinde kroner, IT-kroner der kan udnyttes til bedre ting. Ønsker du et SQL licenstjek? Så tag endelig kontakt til os.

SQL Optimeringer

Dit ERPs performance er dybt afhængig af din MS SQL

Oplever du, at dit ERP system eller andet forretningskritisk system har udfordringer med performance? At enkelte brugere klager over ”gummitaster”? At du ikke kunne få genskabt seneste backup?

Netop det er kernen i Systemtech og det vi igennem årene har hjulpet masser af kunder med. Vi har en hel pallette af services der har til formål at sikre proaktivitet og gnidningsfri optimeret drift.

Case: PERFORMANCEOPTIMERING

SQL DRIFT

Forøget effektivitet med overvågning og drift af SQL serveren
Et sikkert og stabilt IT-miljø er omdrejningspunktet for alle virksomheder. Derfor skal I kunne stole på, at jeres IT-løsning altid fungerer optimalt. Det kan I med Systemtech som jeres eksterne IT-afdeling. Systemtech IT-drift skaber et sikkert og tilgængeligt IT-miljø gennem strukturerede driftsydelser og proaktiv overvågning.

SQL Migration

Når en SQL server skal opgraderes til nyeste version, så kan det være en større beslutning og opgave for IT-afdelingen at give sig i kast med. Spørgsmål som hvilke andre services påvirker det?, hvor længe vil vores brugere og produktion være påvirket under opgraderingen? Og hvad er faldgruberne? Vi foretager mange SQL migreringer og har en veldefineret procedure, som vores konsulenter følger. Efter migreringen er der fx behov for oprydning på den nye server, så den fungerer helt optimalt. Vi kan rådgive og hjælpe dig før, under og efter SQL migreringen, så det bliver så smertefri en proces som muligt for dig og hele virksomheden.

SQL Azure

Med Microsoft Azure har du mulighed for at placere dine SQL databaser ”i skyen”. Cloud-baserede løsninger har fået godt fat og der er mange fordele. Fx øget fleksibilitet, da du kan skrue op og ned for kapaciteten efter behov uden den typiske afhængighed til hardwaren. I forhold til MS SQL har vi set flere eksempler, hvor det ikke er uproblematisk, at opnå den vante og ønskede performance.

Så overvejer I Microsoft Azure til jeres SQL servere, så vil vi typisk udfordre jer med spørgsmålet ” SKAL det være ren cloud”?, hvad med en hybrid løsning, der måske bedre kan leve op til jeres krav? Lad os starte med en dialog.

SQL Undervisning

En brugertilpasset workshop med undervisning fra specialister kan opkvalificere jeres IT-medarbejdere og gøre hverdagen lettere.

Michael Sinding

Salgschef

Kan du fornemme, at mere SQL overvågning og IT-driftstøtte kan være noget for jeres virksomhed?

Så kontakt Michael for en snak om, hvad der kunne dække jeres behov.