Case: WiFi Hindholm Privatskole

Referencer & cases

Læs her hvordan vi hjalp Hindholm Privatskole med at sikre optimalt WiFi design og signal i deres meget forskelligartede bygninger på skolens område.

Målet
Hindholm Privatskole havde behov for nyt WiFi på hele matriklen til dækning i undervisningen af deres elever fra 0-10 klasse. Skolen er placeret på en matrikel med mange bygninger af forskellig byggeår, byggestil, byggematerialer osv. Og målet var en god dækning overalt.

Løsningen
Systemtech’s konsulent brugte to dage på at lave en WiFi analyse af bygningerne. De var fyldt med diverse elementer, der forstyrrede signalet fx måleudstyr i fysiklokaler, køkkenredskaber i husgerning og lignende.

Resultatet
Systemtech leverede et omfattende WiFi analysearbejde ud fra de udførte målinger samt en konklusion på analysen og et placeringsdokument. Det viste optimal montering af nye Access punkter til WiFi, der dækkede skolens område. WiFi analysen og WiFi analyse-design-rapporten gav skolebestyrelsen et klart overblik over det nødvendige hardware for at kunne leve op til deres krav for godt stabilt WiFi.

Du kan nøjes med at bestille WiFi analyse og WiFi designrapport eller også bede Systemtech varetage hele leverancen med indkøb, konfigurering og opsætning af en fremtidig løsning.

”WiFi designrapporten gav skolebestyrelsen det optimale grundlag for beslutning vedr. IT-investeringen og ikke mindst en tro på, at vi kunne opnå det optimale resultat med WiFi på vores skole. Jeg vil gerne anbefale Systemtech’s måde at gribe sagen an på, behageligt og professionelt samarbejde fra ende til anden”
Bent Lund, IT-ansvarlig

Dorte Møller Systemtech

Dorte Møller

CCO / Kommerciel Chef

Er du i en lignende situation?

Sidder du og tænker, I står foran en lignende udfordring, så tøv ikke med at tage kontakt til Dorte for en uforpligtende indledende snak.