CASE: IT-Design og Driftsstøtte Thy-Mors Energi

MS SQL Server, Referencer & cases

Læs her hvordan vi hjalp Thy-Mors Energi med driftsstøtte & applikationsstøtte af deres afregningsprogram SonWin

Målet
Thy-Mors Energi havde et behov for driftsstøtte og applikationsstøtte til deres afregningssoftware. En IT-installation der kræver meget høj ydelse og oppetid på både applikationsserverne og ikke mindst SQL serveren

Løsningen
Systemtech’s konsulent fik til opgave at designe og bygge arkitekturen til et nyt SonWin afregningssystem, som skulle integreres sammen med resten af server løsningen i organisationen.

Resultatet
Systemtech’s og vores konsulenter har igennem nu 5 år leveret driftsstøtte og hjælp til applikationen til fuld tilfredshed for Thy-Mors Energi.

”Vi har valgt SQL Health fra Systemtech, fordi det giver os sikkerhed for et database miljø der virker. I et komplekst systemsetup, hvor driftssikkerhed er et krav, er det afgørende for os at det er højt specialiserede databasefagfolk, der vedligeholder, overvåger og sikrer at systemet performer stabilt. Det får vi med SQL Health og samarbejdet med Systemtech.

Kort fortalt, det har kørt på skinner og uden problemer i den tid jeg har været med”

Henrik Bostrup
COO og CIO Thy-Mors Energi

Dorte Møller Systemtech

Dorte Møller

CCO / Kommerciel Chef

Er du i en lignende situation?

Sidder du og tænker, I står foran en lignende udfordring, så tøv ikke med at tage kontakt til Dorte for en uforpligtende indledende snak.