Case: EWII – Performanceoptimering

MS SQL Server, Referencer & cases

Læs her om SQL performanceoptimering og hvordan vi hjalp EWII med at optimere hvor hurtigt de kunne genere deres godt 260.000 månedlige regninger.

Målet
EWII havde behov for at kunne beregne kundernes EL regning hurtigere. Behovet opstod, da de gik fra kvartalsafregninger til regnekraft.

Løsningen
Systemtech’s Arkitekt fik til opgave at anbefale en helt ny SQL server løsning, hvor fokus var på garanteret høj oppetid og høj regnekraft. Fokus var helt klart på SQL performanceoptimering, til at klare det nye load.

Resultatet
Systemtech’s Arkitekt byggede et nyt MS SQL AlwaysON cluster og ”super performanceoptimerede” SQL serverne alt det der var muligt. Da vi kørte testen bliv vi vist alle overraskede og var godt tilfredse.
På den ”helt rene server” kunne vi dengang gå fra at beregne 11.500 regninger i timen til knap 120.000 regninger i timen. En SQL performance optimering der ville noget.

En SQL performanceoptimering på 943,48% er da til at føle på.

 

 

“Vi har samarbejdet med Systemtech igennem flere år omkring bl.a. SQL til især et af vores forretningskritiske systemer. Da jeg stod overfor udfordringen med at gå fra kvartals- til månedsregninger vidste jeg, at det ville kræve SQL specialisthjælp. Systemtech’s arkitekt løste opgaven til fulde og med imponerende forbedringer.”
– Lars Gregersen, IT-konsulent EWII

Dorte Møller Systemtech

Dorte Møller

CCO / Kommerciel Chef

Er du i en lignende situation?

Sidder du og tænker, I står foran en lignende udfordring, så tøv ikke med at tage kontakt til Dorte for en uforpligtende indledende snak.